Lito     Літо. Час для оздоровлення, відпочинку і підготовки до нового навчального року. Наші діти з задоволенням проводять більшу частину дня на свіжому повітрі: спостерігають за буянням природи, квітучими клумбами, слухаючи спів пташок, а також граючи в різноманітні ігри і водночас отримуючи сонячні ванни.

     В цей час працівники дошкільного закладу разом з батьками дошкільнят готують групові кімнати та дитячі  Remont майданчики для того , щоб на протязі року діти перебували в чистих затишних кімнатах і гралися на майданчиках, де все ігрове обладнання відремонтоване і пофарбоване.

     Цього року управління освіти виділило кошти для закупівлі різнокольорової фарби для пофарбування обладнання, а також зробили реконструкцію дитячого майданчика, придбавши красиве ігрове обладнання.

Fasad     А саме головне, - ми з задоволенням спостерігаємо за ремонтом фасаду. Понад три мільйони гривень виділила Обухівська міська рада для утеплення приміщення дошкільного закладу. І тепер у нашому «Проліску» дітям буде значно тепліше, і саме приміщення буде оновленим і красивим.
     Дуже дякуємо всім, хто турбується про наших діточок, адже вони наше майбутнє.