Сьогодні стіни нашого закладу залишає ще 41 випускник. Про сум розставання розповідали вони під час випускного ранку.. Та все ж світилася в дитячих оченятах неприхована радість від того, що незабаром кожен із них переступить шкільний поріг.
          Напутніми словами провела в доросле життя своїх вихованців завідуюча дошкільним закладом Надія Григорівна Бобкова, а також подякувала батькам за співпрацю і розуміння, за участь у житті дошкільного закладу, а найактивнішим вручила подяки.

          Веселими піснями, таночками, віршами і навіть гуморесками, розв’язуванням задачі відгадуванням загадок малята демонстрували свою майстерність, набуту в дитсадочку.
          Щиро привітали майбутніх школяриків і їхні вихователі та батьки. Вітали своїх «колег» і найменші мешканці «Проліска».
          Відкружляв прощальний вальс, просльозилися вихователі та матусі. А малеча попрощалась із безтурботним дитинством і з рідним закладом, пообіцявши гідно нести почесне звання школяра.
          Від імені батьків вітала дітей і працівників ДНЗ та бажала їм усіх гараздів незмінний помічник і учасник всіх заходів у дошкільному закладі, мама Мірошнікова Вадима, Наталя Володимирівна. А в кінці був прощальний вальс і благословення на щасливий початок нової сторінки в житті дітей.